Pre skvalitnenie Vašej budúcej návštevy môže táto stránka uložiť vo Vašom počítači tzv. cookies.
Podmienky si prečítajte si na stránke Ochrana osobných údajov.

DERMA LAUTA
aesculap
Dermatovenerologická ordinácia
neštátne zdravotnícke zariadenie

Kozmetické ošetrenia v čase vyhláseného núdzového stavu a podľa zváženia lekára až do odvolania neposkytujeme!

Dermatovenerologická (kožná) ambulancia

FOTO

MUDr. Ľudmila Vargová

MUDr. Ľudmila Vargová

Kožná lekárka

Stručný popis činnosti lekára

FOTO

Anna Beličáková

Anna Beličáková

zdravotná sestra

Stručný popis činnosti sestry

 

Poskytované úkony 

  • Úkon 1

    Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

  • Úkon 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

  • Úkon 3

    Maecenas faucibus mollis interdum. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper.

  • Úkon 4

    Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Curabitur blandit tempus porttitor.

  • Úkon 5

    Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

 

Ordinačné hodiny

Na tieto úkony je potrebné sa vopred objednať:

odber krvi 06:30 - 08:00    
ošetrenie tekutým dusíkom (okrem kozmetického účelu)   14:00 - 14:20  
kožné testy   14:00 - 14:20  
kožná biopsia a špeciálne odbery 06:30 - 07:00    
kozmetické ošetrenie      
onlie konzultácia (chat)   14:00 - 14:30  

 

Pondelok        6:30 - 12:00 12:30 - 14:30  
Utorok          6:30 - 12:00 12:30 - 14:30  
Streda        6:30 - 11:30 12:30 - 13:00
Štvrtok          6:30 - 12:00 12:30 - 14:30 
Piatok        6:30 - 10:00      
Sobota        
Nedeľa        
   Prestávka na obed: 30 minút

 

Akútne (neodkladné stavy) vybavujeme priebežne.
Neodkladnosť Vášho stavu posúdi lekár, výmenný lístok nepotrebujete (ak ho máte, predložte ho).
 

Objednanie vyšetrenia

V prípade potreby nás môžete kontaktovať:

 

  • Telefonicky
    • Telefónne hovory preberá sestra.
    • Správu a konzultáciu k výsledkom a receptom poskytuje výlučne lekár  v pondelok, utorok a štvrtok v čase 14.00-14.30). 
    • Predpis receptov, objednávanie pacientov.  
      • E recept: ak neuplynula doba viac ako pol roka od vyšetrenia pre diagnózu, na ktorý bol liek predpísaný, požiadajte o predpis receptu telefononicky na čísle 053/4297016 v pondelok, utorok a štvrtok v čase 14.00-14.30 - vybavuje lekár.
      • Ak uplynula doba dlhšia ako pol roka, objednajte sa telefonicky na kontrolu kedykoľvek v ordinačných hodinách.
      • E recept je možné vystaviť, ak ste hospitalizovaný v nemocnici len formou lekárskeho konzília.
  • Chat - Správy

    Cez chat môžete kontaktovať v pondelok, utorok a štvrtok v čase 14.00-14.30 priamo lekára.

    Na spojenie prostredníctvom chatu použite aplikáciu chat-online.png alebo chat-offline.png.

    Ak lekár pripojený k chatu, na stránke vidíte jednu z ikon.

    chat-online.png znamená, že lekár je prítomný a môžete s ním priamo komunikovať.

    chat-offline.png znamená, že lekár buď nie je pripojený a v tom prípade sa otvorí formulár a Vy ním môžete lekárovi odoslať správu, alebo je lekár iba dlhšie v chate "pasívny" a v tom mprípade dostane výzvu na pripojenie, po ktorej sa zase prihlási a môžete s ním komunikovať.

     

     

    • Ako používať chat?
      1. Kliknite na ikonu chat-online.png.
        Lekár dostane výzvu na otvorenie chatu.
        chat-online-connecting.png
      2. Počkajte na pripojenie lekára
        chat-online-communication.png Spodné okno je určené pre Vaše správy. Správy sa odosielajú klávesom "Enter".

        Počas komunikácie môžete odosielať lekárovi dokumenty (správy, fotografie).
        Vhodné je posielať dokumenty vo formáte PDF, skenované, komprimované (ZIP), podľa možností neprekračujúce veľkosť 1MB.

        Pre odoslanie príloh použite ikonu .

        Priebeh komunikácie si môžete dať poslať na Váš e-mail. Pre odoslanie prepisu komunikácie na Váš e-mail použite ikonu .Budete vyzvaní na vloženie Vašej e-mailovej adresy
        chat-online-receive-email.png

       
      1. Ak sa lekár odpojil od chatu, kým ste písali "online" správu, môže sa po jej odoslaní zobraziť upozornenie
        a otvorí sa formulár pre odosielanie správ.
      2. Komunikáciu ukončíte kliknutím na , alebo ju ukončí lekár, resp. ukončí sa po 2 minútach.
      3. Po ukončení komunikácie máte možnosť ju zhodnotiť (Krátkym slovným komentárom) a/alebo iba zhodnotením ("hviezdičky")
        chat-online-evaluation.png

       

    • Ako písať správy?

      1. Počas našej neprítomnosti (keď sa nespustí pripájanie), nám môžete poslať správu prostredníctvom poskytnutého formulára

      chat-offline-message.pngVaše meno a Váš email sú povinné údaje (na chýbajúce údaje budete pri odosielaní upozornení).

      2. Pred odoslaním správy si prečítajte poučenie o ochrane osobných údajov a potvrďte svoj súhlas s ich spracovaním.

      3. Správu odošlete kliknutím na ikonu .

      3. Lekár sa s Vami v prípade potreby spojí pomocou e-malu alebo telefonincky, ak uvediete aj Vaše telefónne číslo.

      4. Dostanete oznámenie o stave odoslania správy.
      chat-offline-message-sent.png

  • Mailom
    • Na mailovú komunikáciu využite kontaktný formulár alebo (v prípade odosielania príloh) vlastný mailový program.
    • Ak ste lekár a vybavujete konzílium v našej ambulancii, oceníme, ak nám do mailu stiahnete anamnézu, liečbu a vyšetrenia - ušetríte tak čas nám aj vašej dopravnej zdravotnej službe. Citlivé údaje ako je r.č. kvôli GDPR prosím nepíšte. 
    • Predpis receptov, objednávanie pacientov.  
      • E-recept: ak neuplynula doba viac ako pol roka od vyšetrenia pre diagnózu, na ktorý bol liek predpísaný, požiadajte o predpis receptu cez kontaktný formulár alebo (v prípade odosielania príloh) vlastný mailový program.
      • E-recept nie je možné vystaviť, ak ste hospitalizovaný v nemocnici - rovnako nie je možná počas hospitalizácie v nemocnici konzultácia na žiadosť pacienta prostredníctvom mailu - vtedy len formou lekárskeho konzília.
        • Ak uplynula doba dlhšia ako pol roka, objednajte sa cez kontaktný formulár alebo (v prípade odosielania príloh) vlastný mailový program.

    MAILOVÁ KOMUNIKÁCIA:

    • Ak ste u nás už evidovaný pacient a súhlasíte s poskytnutím Vašich osobných údajov v súlade so zákonom č.18/2018 Z.z. pre účel lekárskej správy a/alebo  E receptu napíšte Vaše meno, priezvisko a  rodné číslo (prvých 6 čísel), ak ste zmenili  zdravotnú poisťovňu, oznámte nám to. 
    • Ak ste nový pacient a súhlasíte s poskytnutím Vašich osobných údajov v súlade so zákonom č.18/2018 Z.z. pre účel lekárskej správy a/alebo E receptu, do mailu nám odfoťte (alebo oskenujte) Vašu kartičku poistenca (vyhneme sa tak chybe v rodnom čísle) + uveďte Vaše bydlisko a telefónne číslo (ak to neviete technicky urobiť, napíšte Vaše meno, priezvisko, rodné číslo, zdravotnú poisťovňu aj to či nie ste európsky poistenec a telefónne číslo).
      • Ak nesúhlasíte s poskytnutím Vašich osobných údajov, je potrebné sa objednať priamo v ambulancii alebo písomne - adresa DERMA LAUTA s.r.o. Železničný riadok 2, 054 01 Levoča.

     

    Počas dovolenky a dní pracovného voľna na maily neodpovedáme.
    Mailovú komunikáciu začíname riešiť až v najbližší pracový deň podľa poradia doručenia a podľa závažnosti.

     

  • Osobne
    • Pri návšteve ordinácie predložte potvrdemie, že nie ste v karanténe.
    • Posúdenie kožného nálezu cez mailovú komunikáciu vyžaduje fotodokumentáciu.
    • Znamienko alebo kožnú nádorovú zmenu nie je možné posúdiť z fotografickej prílohy k mailu (v tomto prípade je nutné dermatoskopické vyšetrenie - prístrojové - v ambulancii).
  • Telemedicína

    Ak ste nový pacient a žiadate vo výnimočných (vyššie uvedených prípadoch) o vyšetrenie telemedicínou, prosíme v maile uviesť aj to, či nie ste na niečo alergický, u žien v produktívnom veku je dôležitý aj údaj o tehotenstve, aby Vám bola ordinovaná bezpečná liečba.

    V súvislosti s pandémiou COVID 19:

    Ak ste v karanténe, rizikový pacient - osoba nad 65 rokov, onkologický pacient v liečbe alebo imunokompromitovaný pacient, či imobilný pacient (alebo osoba starajúca sa o imobilného či inak odkázaného pacienta), poskytujeme možnosť riešenia  kožného  problému aj  telemedicínou (mailová komunikácia). 

     

    Kontaktovať nás môžete aj prostredníctvom chatu »»».

     

Kontakt

DERMA LAUTA, s.r.o.
Železničný riadok č.2
054 01 Levoča
053/4297016
Lokácia
 
  • Napíšte nám

    Napíšte nám






    Opíšte tento kód

    71998

     

Zásady spracovania a ochrany osobných údajov

v súlade s § 44 zákona č. 18/20128 Z.z. a  článkom 37 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679
  • Cookies

    Cookies

    Ak navštívite stánku, a súhlasíte s ukladaním cookies, vo vašom počítači sa vytvorí malý textový súbor (cookie). Súbor cookie je krátky textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení (vrátane tabletu) pri jej prehliadaní. Ak tú istú stránku navštívite nabudúce, vďaka nemu sa pripojíte rýchlejšie. Okrem toho vás stránka "spozná" a ponúkne vám informácie, ktoré preferujete, zaistí neopakovanie sa už zobrazenej reklamy, v prípade vypĺňania identifikačných údajov ponúkne doplnenie údajov získaných pri predchádzajúcich návštevách web prostredia a v nadväznosti na tieto informácie bude zobrazovať relevantný obsah a ponuky odhadovaných aktivít a služieb, ktoré ako predpokladáme, by ste mohli využiť.

    Súbory cookies používame na analýzu návštevnosti webstránok prostredníctvom Google Analytics, Google AdSense. Ide o analytické nástroje, ktoré pomáhajú vlastníkom webových stránok a aplikácií pochopiť, ako ich návštevníci tieto prostriedky používajú. Súbory cookies je možné použiť na štatistické údaje o používaní webových stránok bez osobnej identifikácie jednotlivých návštevníkov.

  • Pravidlá používania cookies

    Pravidlá používania cookies

    Táto stránka je postavená na redakčnom systéme CMSimple_XH . Okrem základných funkcií môže byť v budúcnosti doplnená o ďalšie funkcie (pluginy), ktoré okrem cookies môžu zhromažďovať aj ďalšie informácie, ktoré nám dobrovoľne poskytnete vyjadrením výslovného súhlasu a po obznámení sa s nasledujúcimi pravidlami. Týka sa to využívania  služieb stránky (formuláre, registrácie, blogy, diskusné fóra, chaty a pod.)

  • Právny základ spracúvania

    Právny základ spracúvania

    Ak pri zaznamenávaní dokážeme identifikovať osobu návštevníka webového prostredia, bude sa jednať o spracúvanie osobných údajov. Pre takéto spracúvanie musíme disponovať právnym základom. Jedným právnym základom môže byť súhlas, Vás ako dotknutej osoby a druhým, najmä pri sledovaní aktivít a ich vyhodnocovaní, bude oprávnený záujem prevádzkovateľa, teda nás, ponúknuť vám čo najlepšie nastavenie služieb alebo podpory pri Vašich aktivitách v zmluvnom vzťahu s našou spoločnosťou vrátane priamej reklamy.

  • Aké cookies vyhodnocujeme

    Aké cookies vyhodnocujeme


    Session cookies - sú prechodné cookies uložené na vašom počítači, notebooku alebo mobilnom zariadení do doby než opustíte webovú stránku (stránky) a v tom okamihu sa zmažú. Takéto cookies pomáhajú webovej stránke (stránkam), aby si zapamätala informácie, keď prechádzate zo stránky na stránku, takže informácie nepotrebujete opäť zadávať alebo opakovane informácie znova vypĺňať.

    Perzistentné cookies -  zostávajú uložené na vašom počítači, notebooku alebo mobilnom zariadení, aj keď opustíte webovú stránku (stránky); takéto cookies pomáhajú webovej stránke (stránkam), aby si vás pamätala, keď sa vrátite ako návštevník, pritom vás neidentifikujú ako osobu.
    Na aký účel využívame cookies

    Vo všeobecnosti možno rozdeliť cookies do 4 kategórií podľa funkcie:

    • Nevyhnutne nutné
    • Prevádzkové
    • Funkčné
    • Reklamné

    Nevyhnutne nutné cookies vám umožňujú pohyb na webových stránkach a používanie základných funkcií ako sú zabezpečené oblasti, nákupné košíky a online platby. Tieto cookies o vás nezhromažďujú žiadne informácie, ktoré by sa dali použiť pri marketingu, ani si nepamätajú, kde ste sa na internete pohybovali.

    S ich pomocou

    • si napríklad pamätáme údaje, ktoré ste zadali na objednávky, keď v rámci jednej návštevy našich webových stránok prechádzate rôznymi obrazovkami
    • si pamätáme tovary a služby, ktoré ste si objednali, keď sa dostanete na obrazovku platby
    • zisťujeme vašu totožnosť, keď sa na stránky prihlásite
    • zaisťujeme, aby ste na našich webových stránkach našli potrebnú službu aj v prípade, že by sme naše webové stránky nejakým spôsobom reorganizovali

    Ich zakázaním nemôžeme zaručiť plnú funkčnosť našej stránky.

    Prevádzkové cookies - zhromažďujú informácie o tom, ako naše webové stránky používate, napr. ktoré stránky navštevujete, a či ste narazili na nejaké chyby, napríklad vo formulároch. Tieto cookies nezhromažďujú žiadne informácie, podľa ktorých by bolo možné zistiť vašu totožnosť – všetky zhromaždené údaje sú anonymné a slúžia nám iba na to, aby sme mohli prevádzku našich webových stránok optimalizovať a vedeli, čo našich používateľov zaujíma a týmto spôsobom zistiť, ako bola naša reklama efektívna.

    S ich pomocou

    • získavame štatistické údaje o tom, ako sa naše webové stránky používajú
    • zisťujeme efektivitu našej reklamy (Pozor! Tieto informácie NEPOUŽÍVAME na to, aby sme vám posielali našu reklamu v prípade, že navštívite iné stránky)
    • poskytujeme našim partnerom informácie, že ich webové stránky navštívil taktiež jeden z našich návštevníkov. Sem napríklad patria údaje o zakúpenom produkte. Na základe týchto informácií môžu partneri svoje stránky vylepšovať, ale používanie týchto informácií k následnej reklame majú prísne zakázané
    • môžeme zachytiť prípadné chyby a ich odstránením stránky skvalitňovať
    • testujeme rôzne koncepcie našich webových stránok

    Ich zakáza§ním nemôžeme zaručiť plnú funkčnosť našej stránky.

    Funkčné cookies -  slúžia k poskytovaniu služieb alebo zapamätanie nastavení s cieľom zaistenia maximálneho komfortu pri vašej návšteve.

    S ich pomocou

    • si pamätáme, aké nastavenie ste si zvolili, napríklad grafický vzhľad, veľkosť textu, predvoľby a farby
    • si pamätáme, či sme sa vás už pýtali, či chcete vyplniť anketu (a nemusíme vás touto otázkou obťažovať druhýkrát)
    • vám môžeme ponúknuť podporu vo forme proaktívnych chatovacích relácií
    • zistíte, či ste k našim webovým stránkam prihlásený
    • môžeme vaše údaje poskytnúť našim partnerom, ktorí vám potom môžu prostredníctvom našich webových stránok ponúkať svoje služby. Údaje budú slúžiť výlučne na poskytovanie služieb, produktov alebo funkcií, na nič iné

    Reklamné cookies - sú napojené na služby poskytované inými firmami, napríklad ikony „Páči sa mi to“ a „Zdielať“. Tieto služby poskytuje iná firma v náväznosti na to, že ste navštívili naše webové stránky.

    S ich pomocou

    • vás môžeme prepojiť na sociálne siete, ako je Facebook, a na základe údajov o vašej návšteve potom budete dostávať reklamu z iných webových stránok
    • môžeme poskytovať údaje o vašej návšteve reklamným agentúram, ktoré vám potom budú zasielať reklamy, ktoré by vás mohli zaujímať
  • Aké údaje o Vás spracovávame

    Aké údaje o Vás spracovávame

    • Informácie o vašej návšteve nášho web sídla (stránky www)
    • Informácie o IP adrese pripojenia, odtlačok prehliadača
    • Informácie o vašej aktivite
    • Dôležité informácie týkajúce sa Vášho zdravotného stavu a liečby v rozsahu klasickej ("papierovej") zdravotnej dokumentácie.
    • Automatizované rozhodovanie a Profilovanie

     

    V našom prostredí dochádza k spájaniu vyššie uvedených aktivít s vašou osobou len v rozsahu klasickej ("papierovej") zdravotnej dokumentácie, a teda automatizované spracúvanie nemá dopady na vaše práva a slobody. Rovnako pri spracúvaní vašich údajov nedochádza k profilovaniu.

  • Ako dlho údaje o Vás uchovávame

    Ako dlho budeme uchovávať údaje z prehliadania

    Údaje z prehliadania uchované podľa nastavenia cookies nie sú uchovávané v našich systémoch. Na účel vašej ochrany môžete kedykoľvek podať podnet na Dozorný orgán SR, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR prostredníctvom www.dataprotection.gov.sk.


    Odvolanie súhlasu
    V prípade ak spracúvame vaše údaje na základe vášho súhlasu je možné tento súhlas kedykoľvek odvolať alebo namietať podaním podnetu na našich miestach kontaktu alebo zaslaním podnetu na kontaktný bod uvedený v časti Kontaktné údaje.
    Kontaktné údaje

    Ak by ste sa chceli skontaktovať alebo mali pripomienky v súvislosti so spracovávaním vašich osobných údajov, pošlite prosím e-mail na našu kontaktnú mailovú alebo korešpondenčnú adresu .

  • Ako skontrolovať nastavenie cookies

    Ako skontrolovať nastavenie cookies

    Súbory cookies môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia. Podrobnosti nájdete na stránke aboutcookies.org.  Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie.

    Cookies sú užitočné, pokiaľ ich majitelia stránok nezneužijú na nepovolený zber údajov. Ak cookies nedôverujete, môžete ich pravidelne z vášho disku vymazávať. V niektorých prípadoch môže dôjsť k nekorektnému zápisu informácií Cookies a teda k problému s prihlásením sa napr. do našich internetových aplikácii (príklad www). Návod pre odstránenie všetkých aj nekorektne zapísaných Cookies nájdete nižšie.
    Návody na vymazanie Cookies v jednotlivých internetových prehliadačoch


    Vaše údaje neprenášame do tretích krajín mimo EÚ a EEA.

» 1 Práve na stránke
» 1 Dnes
» 1 Včera
» 2 Tento týždeň
» 8 Tento mesiac
» 112 V tomto roku
» 112 Celkovo
Record: 13 (08.02.2021)
YOUR DEVICE IS TOO SMALL
FOR BROWSING THIS PAGE.
USE A DEVICE
WITH HIGHER RESOLUTION.
counter